SuperBoost

SUPERBOOST


Een 100% natuurlijke techniek gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

 

Wilt u er ook natuurlijk jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers? Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee innovatieve technologieën (pijnloos).

 

De Superboost infiltratie zonder naalden. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was, kan nu met deze no-needle techniek. Het unieke insluizen van actieve ingrediënten op maat door de poriën en de zweetklieren, om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Eens de dermis geactiveerd is begint deel van de regeneratie. De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

 

De Superboost Neurofeedback technologie. In deze fase herstelt men de zenuwverbindingen op naar de huid en spieren. De verjongde zenuwbanen activeren de fibroblasten van de huid, die op hun beurt hyaluronzuur, collageen en elastine produceren.  Maar ook de aangezichtsspieren worden aangepakt op 3 niveaus:  Bestrijden van de ongewenste en ongecontroleerde spierkrampen die uitdrukkingsrimpels zoals een frons of kraaienpootjes elimineren, herstel van spiertonus of opwaartse kracht die voor een lift-effect, en tenslotte zorgt een grotere massa spier voor een mooi gevuld gelaat. 

De neurostimulatie herstelt de huid, lift en vult het gelaat op een natuurlijke en duurzame manier.